• Български
  • English
  • Русский
  • Deutsch

Данни за наем

  • Бургас
  • Бургас
  • 09:00
  • 09:00

Слънчев бряг

Когато кажем почивка на Черно море винаги се сещаме за най-големия български курорт Слънчев бряг. През последните години той натрупа и огромна популярност в цяла Европа като атрактивна дестинация за ваканция на хора от най-различни държави. Редицата му преимущества карат младежите от цяла Европа да се стичат в този български курорт, макар според много наши сънародници неговата инфраструктура да не е напълно развита в контекста на огромния туристически поток.

Наличието на сериозен обем посетители в Слънчев Бряг предполага и наличието на редица удобни за тях възможности - безброй туристически атракции, хотели, ресторанти, барове, че дори и десетки агенции за коли под наем, които пък набират бурна популярност като вариант за свободно придвижване по Крайбрежието през последните няколко години.

Ако търсите спокойствие в своята почивка забравете за Слънчев бряг, той е за младите, за лудите, за тези, които искат да живеят 24 часа в денонощието или поне да правят това докато не са ангажирани с обичайните си целогодишни ангажименти. Курортът разполага с наистина огромна по своите мащаби леглова база, която включва над 200 хотела, които въпреки всички негативи, които критиците споменават се "пръскат по шевовете" през летните месеци.

С оглед огромния брой туристи, които по неофициални данни правят населението на Слънчев бряг да достига до 500 хил. души през лятото са развити и редица дейности, за да се угоди на гостите. Сред предлаганите услуги разбира се са включени и наемането на коли под наем в Слънчев бряг, за които споменахме по-горе. Разнообразието от опции, които ни предлага Слънчев Бряг е наистина умопомрачително. Често хората казват, че ако търсите и от "пиле мляко" можете да го откриете именно в най-големия български черноморски курорт.

Ако се възползвате от услугата по наемане на коли под наем ще можете да разгледате и множество близко разположени курорти. Това важи с пълна сила при случаите, когато сте решили да избягате от денонощния купон, който се вихри постоянно тук. Недалеч се намира красивият Несебър със стария си град и множеството романтични постройки в старинен стил, които ви карат да усетите атмосферата, властвала преди хиляди години.

В близост до Слънчев бряг се намира и невероятен Аква парк - Action Aquapark. Тук ще откриете невероятни атракции и водни пързалки, които ще ви оставят без дъх. Усмивките на посетителите на парка гарантират много приятни емоции в компанията на любим човек или пък на цялото ни семейство.

Дължината на плажната ивица в Слънчев бряг е 8 километра, а ширината и достига до невероятните 60 метра. Ако искате да се възползвате от това да плажувате в нейните различни части, то прекосяването й пеш не е за предпочитане и само някой, който го е правил може да разбере за какво става дума. Далеч по-добрия вариант отново си остава наемането на коли под наем в Слънчев бряг на изгодни цени, с което да си гарантирате максимална удовлетвореност и да осигурите на близките си перфектна ваканция.

Именно красивите плажове и пясъкът, наподобяващ допир на коприна кара милиони хора от цял свят да посещават Слънчев бряг и да търсят забавления и незабравими спомени в този неповторим по своя колорит курорт.